I FORM FÖR ATT TRÄNA?

Tidigare idag:

Ulf: Jag har tänkt att jag ska börja träna. Göteborg har ett sånt bra studentgym.
Jag: Åhh najs!
Ulf: Jag ska bara komma i form först.
Jag: Ska du komma i form för att börja träna?
Ulf: Ja, jag måste vara i form för omklädningsrummet till att börja med.

CHILL

Det är galet hett var man än befinner sig. Därför ska jag möta upp Ulf om en stund och cykla ut till Gränsö och bada. Det finns inte mycket annat man kan göra, men det är ju inte helt fel det heller.


DET KOMMER BLI TOMT

Igår var det bronsmatch mellan Uruguay och Tyskland. Roligt att tyskarna vann tycker jag. Jag slappade i soffan med mat, dricka och min vuvuzela framför matchen. Och ikväll spelas det sista i VM. Det kommer bli tomt efteråt. Forza Holland!





VILL DU JOBBA HOS OSS?

Jag slutade jobba på Skatteverket sista maj i år och trodde att jag skulle gå arbetslös i sommar. Tre veckor senare ringer de och vill ha tillbaka mig. När jag har jobbat där två/tre veckor ringer Svante från Hotell Fängelset och erbjuder mig heltid där omgående. En vecka efter hans samtal ringer Jonas från restaurang Saltmagasinet och undrar om jag vill jobba där i sommar och eventuellt i höst. När jag dagen efter jobbar på hotellet och pratar med Åsa om alla jobberbjudanden ringer min mobil ännu en gång och då är det Anna på bion som undrar om jag är intresserad av att komma dit och lära upp mig så att jag kan börja som inhoppare. Efter det tror jag inte att det kan ringa fler personer och erbjuda mig jobb, men dagen efter ringer Proffice som jag jobbar på Skatteverket åt och frågar om jag vill jobba lite mer där. Ehhhhh.

1. Skatteverket. Jag har sagt upp mig på Skatteverket och kommer bara att jobba klockan 9-13 under veckan som kommer.

2. Hotell Fängelset. Jag jobbar halvtid under den kommande veckan, sedan blir det att gå över på heltid.

3. Saltmagasinet. Har sagt ifrån om jobb där.

4. Biostaden. Vill absolut inte säga ifrån om att jobba där, så i slutet av juli ska jag dit några kvällar efter jobbet och lära upp mig.

5. Skatteverket. Har sagt ifrån om att jobba mer där.

Tror jag fick med allt. Herrejisses, jag vill inte ha fler jobberbjudanden nu, så det är bäst att min mobil håller tyst!


PETER JIHDES FRISYR

Om någon har numret till Jihdes frisör kan ni väl höra av er?


DET HÄNDER GREJER

I onsdags kväll fick jag ett samtal från Svante (min förra rektor på gymnasiet). Han har startat ett hotell i gamla fängelset, och anledningen till att han ringde var att han erbjöd mig ett jobb på hotellet. Eftersom jag jobbar halvtid på Skatteverket nu har vi kommit överens om att jag även ska jobba halvtid på hotellet i början. Senare är det prat om heltid. Mina tider på vardagarna kommer alltså att vara följande:

9.00-13.00 Jobb på Skatteverket
16.00-20.00 Jobb på hotellet

Jag började jobba där i fredags efter Skatteverket och jag var även där fyra timmar igår. Min huvuduppgift är att sitta i receptionen och även ha hand om caféet. Allt har gått bra hittills och om man bortser från nervositeten känns det som ett ganska roligt jobb.

Bilder från mina två jobb:

Skatteverket (taget med mobilkameran)



Hotell Fängelset (taget med mobilkameran)







RSS 2.0