EN FULLBOKAD VECKA SOM AVSLUTAS MED UTGÅNG.

Den här veckan har det varit någonting varje dag. Och imorgon tar folket studenten. Det är helt galet att det redan har gått två år sedan jag tog studenten. Så himla roligt det var! I alla fall så ska jag och Natti ut imorgon kväll för att festa med alla glada människor. Sist vi var ute togs det två bilder;




Och om en vecka är det midsommar! Hur härligt är inte det? Jag tror att den här sommaren kommer bli jättebra. Ledighet, kärlek och långa dagar. Mmmmmm....

ARMBAND SÄLJES.

Den här veckan är det mitt Mando Diao-armband som ligger uppe på Tradera.


ATT SÄLJA KLÄDER

... tror jag kan vara en bra idé för mig just nu! Jag brukade sälja kläder på Tradera men lade av för att det var så tråkigt. Nu behöver min garderob en ruskig utrensning så jag tänker börja igen. Jag tänker lägga upp ett nytt plagg i veckan och alla kläder ska ha utropspriset 1 krona. Ikväll börjar jag med ett par ljusrosa chinos från Gina Tricot i storlek 36. Medan jag fixar med Tradera dricker jag Masala Chai-té och äter 72 % transbärschoklad. Mmmmm!



JAG HAR SAGT UPP MIG.

Jajemän! Idag har jag sagt upp mig från hotellet. Har funderat på det ett tag nu och idag blev det bestämt. Imorgon ska jag upp dit och lämna nyckeln samt hämta upp ett omdöme och ett tjänstgöringsintyg. Det kommer kännas skönt när allting faktiskt är klart och avslutat. Nu kan jag fokusera på Skatteverket och bion isället!

Har för övrigt legat hemma sjuk i två dagar. Vaknade upp hos Daniel tidigt igår morse och mådde hemskt illa så mamma kom och hämtade mig med bilen och sedan var det bara att kräkas ett par gånger och sova. Idag har jag känt mig sjuk men ändå bättre, så jag hoppas verkligen att jag kan pallra mig iväg till jobbet imorgon. Annars blir jag tossig!

Tänk att jag nu äntligen har sett klart min första säsong av Big Brother. Jag hade inte direkt någon favorit så det spelade ingen roll vem som egentligen vann, men jag tyckte att Sara hade riktigt grym klädstil och att Peters humor var oslagbar. Men grattis Simon som tog hem titeln och de 500 000 kronorna!


RSS 2.0