KYLIGT, SOLIGT OCH VACKERT

Idag är det lördag och jag är i min lägenhet i Linköping. Det har varit superhärligt väder idag; kallt, soligt och otroligt vackert! Gick en promenad vid Stångån när jag kände att jag behövde en paus i pluggandet. Jag har nämligen första salstentan någonsin på måndag. Det handlar om lärteorier, gubbar, mångfald, motivation och pedagogisk psykologi. Ett väldigt stort ämne och mycket att komma ihåg. Jag är trött på att nöta, nöta och nöta samma fakta hela tiden så det ska bli superskönt när det är över på måndag. Hoppas bara det går bra också!
 
 
Ikväll kommer Daniel hit och det ska bli mysigt. Vi ska gå och handla, äta nåt gott, mysa och umgås. Vi får se vad det blir helt enkelt!

FIKA MED BÄSTIS

Träffade Natti för en fika på Tant Grön i eftermiddags. Det var mysigt och välbehövligt! Fyndade en tröja på second hand också när vi ändå var där. Nu taggar jag träning ikväll! Börjar bli nervös...
 

IDAG GÄLLER DET

Jajjemen, idag gäller det! Ikväll är det ju nämligen dags för första delen av min utbildning till kettlebellsinstruktör. Det ska bli spännande. Först ska jag vara med på passet som vanligt och efteråt ska jag träffa Camilla och gå igenom övningarna.
 
Sov hos Daniel inatt och eftersom han skulle med bussen till Vimmerby i morse kom jag hem redan strax efter åtta. Jag har ätit frukost och nu ska jag få undan dagens pluggande. Det borde gå ganska fort. Senare ska jag laga mat tills pappa kommer hem och efter det ska jag in till stan och träffa Natti för första gången på jättelänge. Blir nog en bra dag det här också! Imorgon bitti sitter jag på tåget 06.23 på väg till Linköping för föreläsning. Huuu, tidigt tidigt!
 

FYNDAT LITE NYA SAKER

Var ju som sagt på stan förut idag. Det ledde till några fynd på H&M och Åhléns:

* Mysig kofta från H&M
* Concealer från Viva la Diva
* Foundation brush från Åhléns
* Ministekpanna från Åhléns
* Sport-BH från Åhléns
* Ansiktspeeling från Emma S.
* Leggings/pyjamasbyxor/mjukisbyxor från Åhléns (inte med på bild eftersom de är såå sköna på!)

 
Nu ska jag packa väskan till ikväll och gå iväg till Daniel för hans hemlagade middag. Ska bli mysigt!

HEJ OKTOBER

Och så har det redan blivit första oktober. Otroligt vad tiden går fort! Skönt på vissa sätt och otäckt på andra.
 
Jag har börjat den här dagen med en springrunda, dusch och god frukost bestående av te, juice, äggmacka och blåbär. Jag är peppad på hälsotema den här månaden. Imorgon ska jag ju nämligen påbörja min utbildning till kettlebellsinstruktör på Träningsvärk1! Ska bli jättespännande! Trots att jag pluggar i Linköping så har jag bestämt mig för att hoppa på det här i Västervik. Det får bli några resor tur och retur helt enkelt.
 
Nu ska jag plugga, sedan blir det lunch och efter det en tur till stan. Det är grått och lite småregnigt här idag, men då är det lika bra att hitta på lite saker. Ikväll ska jag till Daniel. Han ska visst laga en egen specialrätt och det kan jag ju inte säga nej till.
 

RSS 2.0