CHACHA.

Jag har inte varit på blogghumör senaste dagarna. Vet inte om jag är det nu heller men det har hänt några saker som jag tänkte delge er.

  • Igår ringde Proffice och erbjöd mig en 7 veckors lång heltidstjänst på Skatteverket. Börjar där den 2 maj om ingenting händer.
  • Jag har bestämt mig för att följa Big Brother i år. Har aldrig tidigare sett det men nu blir det ändring på det!
  • Har fått ont i skinkan igen, precis det där som jag har gått hos Kalle sjukgymnast för. Skit också. Jag kan knappt röra mig men har i alla fall gjort styrkeövningarna idag. Hoppas att de hjälper snarast och samtidigt ger mig en lite snyggare beachkropp.
  • Var på Lager 157 igår med Natti och fyndade tre snygga tröjor, bland annat en egen Pippi-tröja.
  • Ska iväg till bion om en timme och se Gullivers resor med Dannebanne. Han skulle undersöka bubbelbadsmöjligheterna efteråt så jag håller tummarna för att det blir av!


HEMSK JOBBDAG.

Igårkväll jobbade jag tillsammans med Christine och Rasmus på bion. Det var vårt livs värsta biokväll. Det görs för tillfället uppdateringar i kassasystemet och det fungerade inte alls igår. Vi hade två filmpremiärer och köerna var långa eftersom våra datorer stängde ner systemet med jämna mellanrum. Vi var fruktansvärt stressade men lyckades bra med att inte visa det. Tio minuter försenade var filmerna igång i alla fall och vi var helt slut. Var som helst utom på bion hade vi kunnat tänka oss att vara just då.

Nu ska jag alldeles strax iväg igen och köra ett biopass, idag dock med Anna. Jag är beredd på det värsta, men efter gårdagen känns det som att man klarar vad som helst. Puh. Hinner tyvärr inte hem till Melodifestivalen ikväll men får väl ladda hem den eller se reprisen imorgon. Se den ska jag i alla fall. Puss så länge!


@ THE HOTEL.

Godmorgon allihopa! Just nu sitter jag i hotellreceptionen. Har varit igång här sedan 05.30 i morse och ska snart bort och plocka undan frukosten innan det blir hemgång.

Tisdag-torsdag spenderades hos Daniel med Daniel och det var mysigt. Ikväll väntar jobb på bion, likaså lördag och söndag. Känner mig lagom pepp, men bara man kommer iväg så blir det bättre!

Har ingen bild att bjussa på från den här datorn, men vi hörs senare!

HELGEN SOM GICK.

Bilder från den supertrevliga helgen i Ullared!













I ETT FÖRHÅLLANDE.

Det blev en annorlunda Alla hjärtans-dag igår. Inte för att jag brukar fira på nåt speciellt sätt, men det hände mycket. Daniel och jag hade ju bestämt oss för att ses hemma hos honom på kvällen och prata igenom allt som har varit den senaste tiden. Det var välbehövligt och vi gick väl igenom det mesta, inklusive gråt och skratt. Efter tre timmar kunde vi i alla fall konstatera att det var vi igen. Så den fjärde mars firar vi helt enkelt 7 månader och ingenting annat. Känns faktiskt himla skönt.

Idag har jag varit på hotellet och serverat frukost i några timmar och nu har jag fått i mig lite kaffe. Ska nämligen bege mig in till stan och ytterliggare en sånglektion alldeles strax. Senare ikväll tar jag med mig pappa till bion och går och ser Åsa-Nisse innan jag sticker hem till Daniel och sover där. Det är precis som gamla tider.


KLÄNNING SÄLJES.

Den här underbart fina klänningen köpte jag på Tradera för ett tag sedan. Tyvärr passade den inte i storleken så nu säljer jag den igen. Finns på Tradera med följande rubrik: Randig svart vit klänning från H&M (HM) med spets vår/sommar. Jag särskriver aldrig, men just på Tradera får man fler träffar om man gör så ;)

I alla fall, såhär ser den helt nya klänningen ut.




ULLARED.

Hemma igen efter en helg i Ullared! Det var jag, Natti, Petra och Janette som åkte dit och resan startade tidigt på lördagmorgonen. Halt väglag och snö, men vid 11-12 var vi i alla fall framme och redo att börja shoppa inne i varuhuset. Eftersom det var första gången jag var där visste jag inte alls vad som väntade mig. Det var grejer överallt, folk överallt och himla massa intryck. Men det var himla roligt också! Jag och Natti höll ihop och fyndade både sånt vi visste att vi behövde och sånt vi kom på att vi behövde när vi såg det. När vi var klara med Gekås drog vi hem till stugan som vi hyrde (Ullareds motell). Den bestod endast av ett rum med två våningssängar, ett pentry och tv, köksbord och stolar, samt ett badrum. Utanför fönstret stod våra kundvagnar parkerade. Skönt att kunna köra fram de enda till dörren. Det blir ju trots allt en del när man handlar på Gekås.

På kvällen åt vi middag, kollade på Melodifestivalen och käkade snacks. Mysigt. Morgonen därpå gjorde vi oss klara, packade ut allt i bilen och gick sedan in en sväng till på Gekås och fyndade ytterliggare några saker innan vi åkte hemåt. Ett stopp på McDonald's i Värnamo hann vi med, och tillbaka i Linköping väntade Natti och jag in tåget hem till Västervik. Skönt att komma hem, men trist att inte kunna gå in och shoppa idag igen.

Skorna på bilden nedan är inte från Gekås utan från Sko-Boo som låg utanför. Tyckte de var helt underbara och gav 249 pix för dem. Naaaaaaaaaaaajs.







Min fyndlista:

- 3 x nagellack
- Eyeliner
- Nagelklippare
- 7-pack strumpor (veckodagsstrumpor)
- 2 x V6 (tuggummi)
- Marabou Mango
- Rosa väska
- Tryffelchoklad
- Proffs hårspray
- Sex and the City- the movie (DVD)
- Blå klänning
- Rutig flanellskjorta
- Röd kavaj
- Thermoleggings
- Hipstertrosor
- 2 x bomullspads
- Adresstag till resväskan
- Sminkväska från Björn Borg
- Blått basic linne
- Svart väska
- Fruktfat
- Foundation

IS OFF TO ULLARED.

Snökaos it is. Trots det tänker Natti och jag ge oss iväg till stationen lite senare ikväll och ta tåget upp till Linköping och Motala. Imorgon blir det ju nämligen en tripp till Ullared och det är första gången jag är där. Har inte en aning om vad som väntar, men spännande blir det! Håller på och pratar med Natti om de sista detaljerna nu, samt packar och lyssnar på peppmusik. Om en stund kommer mamma och pappa hem med pizza. Såååå underbart eftersom jag är hungrig!

Nåväl. Nu hörs vi väl inte förrän på söndag kväll då jag borde vara hemma igen. Uppdaterar om allt kring Ullared då. Puss & tjingeling!


JAG ÄR SÅ GALET BRA.

Det gick super ikväll på jobbet och jag är på god väg att bli en fullfjädrad biomaskinist. Nicke Ny och jag höll till i maskinrummet och Fredrik i kassan. De är roliga att jobba med och det kändes lite tråkigt att dra hem redan vid nio men jag ska till hotellet imorgon och servera frukost kl. 6.30 så det fick räcka.

Tidigare idag gjorde jag scones till Natti och mig och de blev riktigt smaskiga! Smör, apelsinmarmelad och ost - mums! Till det hade vi tända ljus, juice, P4 på radion och nybryggt kaffe. Sämre kan man faktiskt ha det. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan sova. Imorgon blir det en tågresa till Motala inför Ullared på lördag. Spännande!



Avslutar kvällen med ett kapitel ur denna bok, The perfect poison. Boken kommer från en f.d. hotellgäst från Kanada. Tjing!

HEJ MITT VINTERLAND.

Och så var det vinter igen. Det snöar ute och är vitt överallt. Jag som vill ha vår och sol och spring i benen. Nu är det bara att hoppas att den inte har kommit för att stanna, utan bara är på kort visit.

Om en stund kommer Natti hem hit och vi ska göra scones, planera inför Ullared i helgen och även hinna med uppdatering kring allt som har hänt sen sist. Det blir nog en del. Vid fem i eftermiddag är det maskinistpass på bion som gäller igen. Det gick riktigt bra igår förövrigt. Den nya Rasmus var där och han och jag lyckades lösa ut ett fel som blev i slutet av en film. Kul! Ikväll är det dock Nicke Ny och jag som kör gärnet. Kan nog bli trevligt.


FRUKOSTMYS KAN VARA DET BÄSTA.

Idag har jag varit hos min bästa Sara i Blackstad. Vi bakade scones, gjorde smoothies och kokade kaffe innan vi slog oss ner vid köksbordet för skvaller. Solen har varit framme hela dagen och gett bra vibbar i kroppen. Fyra timmar gick åt till att ta oss igenom diverse tankar och känslor vad gäller våra killar och framtider. Sinnes vad mycket man ska gå igenom här i livet! En positiv grej i all röra var dock att jag fick min födelsedagspresent av Sara idag och det var inget mindre än en Village People-skiva! Haha, där har vi alla godingar såsom Macho man, YMCA och Go west. Jag gillar't!

Igårkväll messade jag och D med varandra och vi bestämde att vi ska ses på måndag eller tisdag och prata ordentligt om oss. Vad vi känner, tycker och vill. Jag har insett att jag inte kommer kunna fatta ett beslut om detta själv utan jag måste få träffa honom och känna hur allting känns efter det. Just nu känns det som att det kommer bli väldigt skönt.

Nu ska jag sätta i mig lite mat (har inte lunchat än eftersom frukosten i Blackstad drog uuuuuuuut på tiden) och sedan blir det lite småplock här hemma innan jag drar iväg till bion och leker maskinist med Rasmus. Nervös - yeZ. Adios!


SNÖ. SOL. STORM.

Nu är jag klar med hotelljobb för idag. Jag var klar vid 10 och då cyklade jag hem i blåsten. Så himla skönt att det äntligen går att cykla igen efter all snö! Väl hemma blev det tidningsläsning, ett samtal med hotellchefen och sedan alpint VM på TV där både Jessica och Anja var med men där ingen av de lyckades få någon bra placering. Sjukt spännande var det i alla fall! Om lite drygt en timma ska jag möta Anna på Nilssons Café för ett par timmars fika innan biojobbet kallar. Känner mig ganska pepp faktiskt.

Natten var riktigt jobbig. Kunde inte somna utan låg bara och grubblade fram och tillbaka kring det här med förhållande, singelliv och allt därtill. Har fattat tusen beslut under natten och morgonen men hela tiden ändrat mig så just nu är jag inte ett dugg klokare. Antar att jag måste ge hela den här grejen ytterligare tid. D och jag har i alla fall pratat om att ses och snacka. Vet inte hur det kommer kännas, men jag tror ändå att det kan vara skönt.

Dagen till ära inviger jag mina nya örhängen från Glitter. I like them!


TIDIG KVÄLL, TIDIG MORGON

Imorgon är det jobb på hotellet som gäller. Ska servera frukost till ca 25 hungriga workmen. Klockan ringer som vanligt 04.50 (inte det minsta tidigt, nejdå) och jag ska vara på plats 05.30. Därefter blir det i alla fall en välförtjänt fika tillsammans med Anna innan det är dags för jobb nummer 2: bion. Har dock inte jobbat där sedan i tisdags så det är på sin tid! Tänker gå och göra mig iordning nu och sedan invänta ett program på SVT1 innan jag somnar. Tidig kväll och tidig morgon. Puss.


86 % COCOA

Jag har börjat äta små mängder mörk choklad nästan dagligen. Det känns fräscht, även om jag hade önskat att det inte var så himla beskt. Just nu försöker jag få i mig denna 86%:iga Marabou Premium. Tänkte testa nåt med smak nästa gång, kanske den där fina med blåbär?



Städade förövrigt min bokhylla igår och lyckades klämma in en "barhylla" i mitten. Det mesta fick plats, men resterande öl och vin från Tyskland är nerpackat i källaren så länge. Jag tycker det blev ganska trevligt!


Ny bloggsäsong

Here we go again.

Jag gör ett försök i alla fall. Vårpeppet har börjat infinna sig och därmed också suget att skriva och blogga. Dessutom behöver jag bli bättre på att använda min kamera igen, men för stunden ligger den i en blå kasse från Lagerhaus hemma hos Natti. Där blev den kvar efter helgens besök på Palladium som var både pepp och depp.

Idag skulle jag ha tagit bilen och åkt ut till Blackstad och Sara men när jag vaknade hade jag fått ett sms med texten: "Lizza, jobbet ringde, har 7-16, kan du någon annan dag?". Vi gör ett nytt försök på onsdag istället och jag hoppas att erbjudandet om brakfrukost står kvar. Idag blir det därmed en lugn dag i Viken. Jag har ätit frukost och ska snart ta tag i badrumsstädningen. Först av allt ska jag dock ringa till sjukhuset och prata lite grann.



Då var vi igång!


RSS 2.0