SLUT PÅ SEMESTERN

Jag lovade att vara tillbaka idag och här är jag. Det har hänt massor den senaste tiden. Jag kollade igenom min blogg och såg att det senaste jag har uppdaterat om är att jag är tillbaka på Skatteverket igen och att jag skulle iväg på Saras studentfirande. Och vilket firande det blev! Jag hade riktigt kul den dagen. Ulf och jag träffades på stan och såg studentkortegen, sedan fick vi skjuts ut till Tofvehults Café där vi bjöds på en supergod buffé! Kärlek på den alltså. Vi fick champagne, mat, vin, kaffe, tårtor och skvaller - precis som vi vill ha det!

På kvällen skjutsades vi tillbaka in till stan och hem till Sara där vi började förfesta. Jag tänker inte gå in på mycket mer än att det var galet roligt, mysigt och pussigt (yes, det fanns en kille mmmmmmmmmm!). Vi ramlade in på Sahara där vi drack öl och hade det mysigt några timmar. Efterfest hos Sara och jag somnade vid honom. Lång väntan på evighetstaxin, byte av nummer och hejdå-puss. Galet skön promenad hem på morgonen där tankarna från kvällen/natten/morgonen fick samla sig lite. Tack alla som gjorde dagen underbart bra, puuuuss!


SEMESTER

Vi kan kalla det för bloggsemester. Fast jag börjar bli sugen på att blogga igen, så på måndag är jag tillbaka. Fit for fight. Puss så länge!

STUDENTSOL

Nu skiner äntligen solen! Härligt för alla studenterna. Jag har grejat hela morgonen nu och jag börjar få ordning på både mig själv och min väska. Dock vet jag fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Jag hade åtta outfits från början, men nu vet jag inte. Börjar känna mig lite stressad. Ulf är inne på Systemet och handlar drickbart tills ikväll och om ca en timme ska jag möta upp honom på stan.

Nu måste jag bestämma mig för klädesplagg. NU. Fast jag hinner visa en bild på vad Ulf och jag tänker ge Sara i studentpresent. Vad kan möjligtvis vara bättre att ge till en chokladälskande tönt mer än 11 chokladkakor och lika många chokladbitar? Can't think of anything. Tjing!


STUDENT 2010

Jag skulle ha tagit studenten idag, men istället tillhör jag fjomparna som tog studenten förra året. Det var en underbar dag och förmodligen den bästa i mitt liv. Idag är jag inte bitter över att jag redan har haft mitt roliga, nejdå, istället ska här firas ordentligt ändå! Sara ska nämligen ha en stor studentfest hela dagen lång med mat, dryck och festande. Härligt! Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få ordning på mitt nyvaken-utseende och sedan fixa klart studentpresenten. Fina grejer detta. Puss!

Bilder från min student förra året:






DET GÅR BRA NU

JAG HAR FÅTT JOBB PÅ SKATTEVERKET IGEN! Åhh, jag är så glad! De ringde för en kvart sen och frågade om jag hade lust att komma tillbaka, och såklart att jag vill det! Det här kan nog vara bästa sommarjobbet alltså, för jag trivs så bra där borta. Jag börjar på måndag och jobbar till och med tjugonde augusti. Uuuuuuunderbart!

Igår var jag på Skatteverkets fotbollsmatch som visserligen slutade med förlust, men det stoppade inte Daniel och mig från att dricka kaffe och snacka skit hemma hos honom till halv ett på natten. Imorse var jag på ett besök på sjukhuset, och det gick på bästa tänkbara sätt. Det går helt enkelt bra nu.


NEW DRESS FROM GINA



ALORS ON DANSE



Favoritlåten just nu. Helt galet vad jag saknar Frankrike, Paris och den galna vardagen som passerar där när jag hör den här. Men hey, ALORS ON DANSE!

HAJK? YEZ MAN!



Saras och min hajk i onsdags började med en busstur till Almvik. Där peppade vi och var laddade till tusen. Kolla Saras min på bilden lix, hah! Vi började gå längs vägen, dock fel väg, så efter en timmes tung vandring åt fel håll var vi tillbaka vid utgångspunkten. Då började det regna och det höll i sig längs hela vägen. Vi gick fel lite senare också, men fortsatte vandra. Humöret växlade kraftigt mellan SUPERPEPP och SUPERDEPP.



När vi många timmar senare nådde badplatsen hade vi vandrat ca 2,5 mil. Vi var trötta, blöta och lättade över att äntligen vara framme. Saras lärare besökte oss på plats och berättade att vi hade gått dubbelt så långt som alla andra, vilket gjorde att vi kunde betrakta hajken som godkänd och över. Det gjorde att vi lagade mat utanför omklädningsrummet och sedan kom Saras mamma och skjutsade hem oss till dem. Där bjöds det på bullar, äkta varm choklad, chips, kaffe och allt som vi kunde tänkas behöva. Vi somnade sedan gott i Saras säng. Det var inte helt fel att vi dessutom fick skjuts in till stan på morgonen  = kroppen och fötterna behövde inte gå en meter. Hajken var en kul grej, men nästa gång (som att det skulle bli en nästa gång?!) blir det betydligt kortare vandring. Puss!


DAGSPLANER

Jag ska snart vandra in till stan och möta upp Crille och Simon för Donken-käk. Sedan blir det plock och grejande här hemma, samt lite blogguppdatering. Ikväll nån gång ska jag träffa Uffe och snacka skit som vanligt. Han är hemkommen nu och vi firade det på Palladium i helgen, fast det slutade inte riktigt som det skulle. Han försvann och jag hamnade hemma hos en vän till klockan 9 på morgonen. Det går aldrig som man har tänkt sig när det vankas Palle.

JAG ÖVERLEVDE EN SVENSK HAJK

Tillbaka i vardagen dårå. Hajken gick väl inte riktigt som planerat, vilket jag ska berätta om en annan gång. Nu tänker jag dock göra mig iordning och sedan sova för imorgon blir det upp tidigt och iväg till Linköping. Jag ligger några timmar efter med sömnen, så det kan nog vara bra att somna snart för en gångs skull. Jag har bilder att visa från olika saker också, men det blir senare. Under tiden slänger jag upp en bild från min kusins studentfest igår. Puss och godnatt så länge!


HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL HAJK

Imorgon hänger jag med Sara ut i naturen för lite hajktajm! Haha, hon måste hajka för att få sitt betyg i idrott och hälsa och behövde en kompanjon. Det blev jag. Lucky me! Vi ska gå från Almvik till Kogarens badplats (ca 2,1 mil), tälta, sova, snacka skit och sedan promenera samma väg tillbaka dagen efter. Detta blir så spännande!

När jag kommer hem på torsdag blir det en dusch och sedan ombyte till finkläder för på kvällen vankas det studentfirande! Tror den här veckan kan bli lyckad. Mitt favoritmongo kommer nämligen hem till Viken på torsdag och vi ska fira det med Palladium på lördag. Och nope, jag kan knappt vänta! Kanske att det blir en tripp till Linköping innan utgången. Vi får se.

Nu ska jag packa vidare inför imorgon. Sovsäck, liggunderlag, pannlampa, sockar, badkläder osv. Haha, vi hörs snart om jag inte blir uppäten av en älg eller björn! Puuuuuss!


Jag peppar med en bild på allas vår favorithajkare Bengt!

CYKEL I ANSIKTET, NÅGON?



Cykelsolglasögon. Finns på Tradera för den som är sugen!

KEN RING

Den här tänker jag dunka om och om igen i sommar.


HAIR HÄR HERE

Sms-konversation mellan Natti och mig:

Jag:
(skickar bild på S) Jag sa ju att han var galet snygg idag! :D nytagen bild från facebook :D vad tycks?
Natti: Ja han såg bra ut! Har han klippt sig?
Jag: Nä, han har längre hår än nånsin. Kan hans snygghet hänga på håret? Haha puss
Natti: Haha ja kanske. Om man snaggar honom så ser man sen ifall allt hänger på håret ;)

Jag vet, jag vet. Det är inte nåt skämt som kommer med i Guiness rekordbok direkt, men det är en regnig måndagkväll i Viken och man får ta de chanser man har att pigga upp stämningen. Dåliga skämt + partymusik + en snygg bild på S = lyckat!


KLÄDRENSNING 2




En bortglömd rosa sjal från Kina hittades i garderoben. Undrar vad mer för spännande som kommer att dyka upp?

KLÄDRENSNING

Just nu sysselsätter jag mig med att sälja klänningar på Tradera. Då kan det se ut såhär:


PROBLEM MED MASCARAN

Det är fruktansvärt jobbigt att höra en bra låt samtidigt som man kletar på mascara på ögonfransarna. Jag kan inte stå stilla vilket leder till att det blir mascara lite överallt. Men hey, det får man väl ta? Eller så får man lära sig att stänga av alla ljudkällor innan man ställer sig framför spegeln med borsten.

Hej i-landsproblem!

YEZ

It's done twice. Det firar vi med min Palladiumparty-lista på Spotify. Enjoy!

palladium fan party

EN CHILLER MENS EN KAN

YeZ box. Idag har solen skinit från en blå himmel i princip hela dagen och jag har spenderat den ute på landet. Jag har passat på att sola, sola och sola. Jag såg även till att ta första doppet i vattnet för i år och det var inte alls speciellt kallt. Efteråt cyklade jag hem och där väntade en tänd grill och god mat. Nu är det sommar och jag är glad!


JIMMY JUMP !

Från Wikipedia:

Jaume Marquet Cot
(född 1974), mer känd som Jimmy Jump, är en försäljare från Barcelona som tröttnade på det utstakade livet och började utföra massa spektakulära framträdanden under stora evenemang. Det mest kända han gjort var under finalen i Fotbolls-EM 2004 mellan Portugal och Grekland då han sprang in på planen och kastade en Barcelona-flagga i ansiktet på Real Madrid-spelaren Luis Figo innan han slängde sig in i Greklands mål och blev bortförd av vakterna.

- Under finalen av Franska öppna 2009 så sprang han in och försökte sätta en katalansk mössa på Roger Federer.

- Under ett formel 1-lopp i Barcelona sprang han in på målrakan när bilarna susade förbi i 250 km/h.

- Under Champions League semifinalen 2006 mellan Villareal och Arsenal sprang han in på planen vid avspark och gav Henry en Barcelona-tröja.

- Vid en segerceremoni vid en tennisturnering i Barcelona sprang han fram till vinnaren Carlos Moya och lämnade sitt visitkort.

- När fotbollslaget FC Barcelona spelade en match sprang han ut på planen och satte en traditionell katalansk mössa (barretina) på Barcelonaspelaren Samuel Eto'o för att välkomna honom till laget.

- När Real Madrid CF spelade match mot FC Barcelona hemma på Santiago Bernabéu den 19 november 2005 sprang han in på planen innan matchavspark och sparkade iväg bollen från mittcirkeln innan han senare togs om hand av flera vakter.

- Under en match mellan Liverpool FC och AC Milan 1999 sprang han in på planen och tog med sig matchbollen ut från arenan.

- Sprang även in på planen under semifinalen i EM 2008 mellan Tyskland och Turkiet. Då hade han på sig en tröja där det stod "Tibet is not China".

- Den 14 oktober 2009 försökte han ta sig in på Råsundas fotbollsplan under Sveriges VM-kvalmatch mot Albanien. Hans mål var då sannolikt att nå Zlatan Ibrahimović men säkerhetsvakter ingrep redan innan han hade kommit in på planen.

- Under finalen av Eurovision Song Contest 29 maj 2010 i Oslo, Norge dök han upp mitt i Spaniens bidrag och stannade på scenen i flera sekunder innan vakter jagade bort honom. Han fördes därefter till Sandvika polisstation där han blev gripen av norsk polis. Jump dömdes till 15 000 norska kronor i böter, vilket motsvarar drygt 19 000 svenska kronor. Spanien fick framföra sitt bidrag en gång till.





SKÖN OR WHAT?!


TUSEN SAKER OCH MILJONER MÄNNISKOR

Jag har massor av saker som jag skulle kunna blogga om. Mina senaste inköp såsom mobil, smycken, kläder, parfym, neonfärgat nagellack osv. Hur det är att ha sommarlov. Hur mitt hår blir lite ljusare för varje dag som går. Eller bara om all den glass som jag redan har ätit upp, trots att det bara har gått fyra dagar av sommaren.

Jag har det ganska bra just nu. Fina vänner och fint väder. Jag tänker inte klaga. Imorgon kanske jag drar ut till stugan med mams och paps. Grill + chill + sol kan nog vara en fin kombi. På söndag kommer Tobias hit och vi får se vad vi hittar på. Är det fint väder kanske jag knuffar i honom i havet. Who knows?


2 CITY THE AND SEX

Jag älskar Sex and the City och film nummer 2 gjorde mig inte besviken! Det enda sorgliga med filmen var att det syntes så tydligt på tjejerna att de inte är lika unga längre. Framförallt Carrie. Och Samantha som är 52! Hon var dock mest fresh av de alla. Åhh, jag gillar't!






Mums på Samanthas kläder på bild 2 och 4 - ge mig lix!


1 ÅR SEDAN BARCA



Såhär glassigt hade det mami och jag i Barcelona för ett år sedan. Sol, bad, värme, shopping och argentinare. Det var en bra resa och ett bra år.

I MAMMAS GARDEROB





Tröja från H&M i Barcelona. Tänk bort mina sovshorts, de ska inte matcha tröjan.

VI DRACK ÖL I PARKEN

Igår mötte jag upp Anna och Marcus i Stadsparken för att se på Visskolans avslutningskonsert. Det var mysigt och killarna som sjöng och spelade var grymt duktiga. Tyvärr var det galet kallt, men det tar vi igen idag för här skiner solen från en klarblå himmel! Underbart. Ikväll blir det bio och Sex and the City 2. Då får vi se om det är som DN skrev: för lite sex, för lite city, för mycket öken.



B E A U T I F U L

I'M A BEAUTIFUL LOSER.


STATUS 2: IT'S ALL ABOUT SHOOOOOOOES






Bild 1, 2 och 3: Skor från mormor som tyvärr är för små för mig. Istället bor jag i skorna på bild 4. Gladiator, Converse, army och hippie.

STATUS 1

Helgen har varit toppen. I fredags kom min BFF Natti hit och mötte upp mig efter jobbet. Det gillas starkt! Vi shoppade loss både kläder, dricka, mat och övrigt. Sedan begav vi oss ut till Lysingsbadet och hade grillpremiär på några klippor. Senare satte vi oss i bilen och åkte till Vimmerby, Bullerbyn och Lönneberga. Spontantripp helt enkelt.

Lördagen började rätt lugnt. Vi åt nudlar och snackade skit på balkongen innan vi drog in till stan och köpte Harry Boy (= ingen vinst). Sedan blev det Lager 157 och på kvällen vankades det Palladium. Som vanligt blev det en knasig partynatt med ett besök på Åhmans med Tobias och Daniel innan vi drog hem till Daniel och hängde. Vi var hemma nån gång vid 8 på morgonen och då däckade vi.

Söndagen sovs bort till en början, men när vi väl hade vaknat tog vi tag i våra liv. Vi degade i soffan och skrattade åt folks Facebookstatusar. Vi avslutade Nattibesöket i Stadsparken där vi åt superchips i solen.








RSS 2.0