KÄNNS BRA MED TVÅ HEM

Jag börjar tycka att det känns bra att ha två hem. Västervik är ju hem-hem och Linköping är hem. På det sättet får jag ju det bästa från två världar. Den här helgen är jag hemma i Småland. Kom nyss hem från pojkväns-Daniel efter en jättemysig gårdagskväll. Vi hade bokat bord på Guldkant och beställde in Karl-Johan Canneloni, dvs. italienarnas favoritsvamp med ricottaost i pastarullar, serveras i sås av vitt vin och grädde samt sallad på rucola och soltorkade tomater, riven Grana padano kompletterar rätten. Mycket gott!
 
Nu ska jag skriva min uppgift som ska lämnas in på fredag. Den kommer handla om utomhuspedagogik tror jag. Lika bra att få den klar så jag kan fokusera på annat i veckan! Senare kommer mamma och pappa hem från stugan och då ska vi laga mat och sedan träna kettlebells ikväll. Ska bli skoj!
 

På stationen och inväntar en styck pojkvän

Det här inlägget skrev jag igår kväll, men då ville det inte publiceras. Det kommer därför nu istället!
 
Tillbaka i Linköping efter ännu en jättemysig helg hemma i Västervik. Vi har hunnit med massor av roliga saker, såsom grilla i stugan, hälsa på kusin Markus på jobbet, fika hos mormor, tre bra träningspass, kräftskiva, picknick vid havet mm. Jag är supernöjd!

Just nu sitter jag på stationen och inväntar Daniel. Vi ska fixa varma mackor, installera min nyinköpta skrivare och bara umgås. Ska bli mysigt. Han åker tillbaka imorgon bitti till jobbet och jag cyklar till campus för att avsluta min första kurs. Ska bli skönt!

Här kommer lite bilder från helgen hemma:
 


Pluggstuga!

Såhär ser det ut hos mig just nu!

Från Nollan till Ettan

Nu är jag inte Nollan längre! Jag har blivit ettan och därmed också tagit mig igenom den intensiva nollningsperioden. Det känns skönt samtidigt som det är lite tomt, för det har varit mycket som har hänt. Det skönaste är ändå att få bestämma själv över mina kvällar nu. Men nolle-p var kul att få vara med om!

Hela nollningsperioden avslutades i lördags med Bal på slottet, en finsittning på Konsert & Kongress. Vi förfestade hemma hos en av Guldlockarna innan vi tog bussen in till stan och började mingla runt bland fördrinkar och lärarstudenter på K&K. När vi sedan äntligen blev visade till bordet var det bordsplacering med namnskyltar, och sedan följde en kväll fylld med gyckel, diplomutdelning, 3-rätters, dricka och inte minst FOULs avslöjande om vilka de egentligen var! Klockan 22 fortsatte festligheterna på Nationernas Hus där vi träffade andra studenter och hade en skön utekväll. Här kommer några bilder från andra halvan av nolle-p!


Miranda, Julia, Josefine och jag på NH.


Jag och min exfadder Stephanie på NH.


Sara, Julia och exfadder Albin på NH.


Veronica Maggio på Cloetta Center.


Finsittning med Angelica, Josefine, Miranda, Emy, jag, Sara, Julia och Sandra.


På Konsert & Kongress.


Gyckelfestivalen!


Finsittning på K&K.


FOUL i mängder under gyckelfestivalen.


Finsittning med Angelica, Josefine, Miranda, Emy, jag, Sara, Julia, Sandra och Matilda.


Inte lätt att roa FOUL under gyckelfestivalen...


Glamorösa Guldlockarna!


Ett annat programs överfadderi.


Från förfest ner till stan och finsittning! Nästan hela nollegruppen med faddrar.


Utanför Konsert & Kongress.
 
Det har hänt mycket under dessa två veckor och jag har träffat många olika människor. Igår kväll var vi och såg Veronica Maggio på Cloetta Center då det var gratis för alla nya studenter. Konserten var helt ok, men jag är inget större fan av henne.
 
Idag har jag varit hos systeryster och gått en långpromenad på nästan 1,5 h och efter det blev det lättlunch och kaffe på balkongen. Nu är jag hemma och ska skriva klart min sista logg till arbetet som ska lämnas in på onsdag. Sedan blir det en lugn och skön kväll!

RSS 2.0